Afdrukken
Mike Molleman

In het weekend van 25 tot en met 27 september 2015 vind het derde internationale SKP terugmeldweekend plaats. Dit is georganiseerd in samenwerking met Belangenvereniging Verantwoord Karperbeheer (BVK).

Tijdens dit weekend is het de bedoeling om als visser zo veel mogelijk project spiegels te vangen en terug te melden bij de vereniging. Om er een soort wedstrijd van te maken zal de visser die in dit weekend de meeste projectspiegels weet terug te melden een kadobon van Hengelsport Utrecht t.w.v € 50,- winnen! Het is dus zeker de moeite om mee te doen.

Waar:

Op elk water waar je ook maar kans denk te maken om een projectspiegel te vangen. De wedstrijd start op vrijdagmiddag 25 september 2015 en eindigd op zondagavond 27 september 2015.

Hoe:

Dit mag je helemaal naar eigen inzicht bepalen, zolang je maar projectspiegels weet te vangen. Alleen deze tellen mee om kans te maken op de kadobon van € 50,-.

Waarom:
  • Omdat meedoen aan een wedstrijdje altijd leuk is.
  • Omdat SPK’s graag terugmeldingen krijgen. Doormiddel van deze terugmeldingen krijgen wij veel informatie over de groei en verspreiding van de vis waardoor beslissingen genomen kunnen worden over toekomstige uitzettingen.
  • Omdat degene die de meeste spiegels weet te vangen in dit weekend kans maakt op de felbegeerde BVK-trofee.
Voorwaarden:
  • Fotografeer je gevangen spiegelkarpers van de linkerflank!
  • Vermeld locatie, gewicht en lengte en mail de foto zo snel mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Om vals spelen te voorkomen is het de bedoeling dat je ‘’iets’’met de vangst mee fotografeert. Dat ‘’iets’’ maken we daags voor de wedstrijd bekend. Check hiervoor je mailbox of http://www.hsvwilnis.nl/.

Vriendelijke groet,
Mike Molleman