logo

De langs de Gagelweg in beslag genomen fuik.

Na aanleiding van een tip van een oplettende voorbijganger, hebben opsporings­ambtenaren (Boa's) van Sportvisserij Midwest Nederland afgelopen week in de polder aan de Gagelweg te Wilnis, een illegaal geplaatste fuik in beslag genomen.

De langs de Gagelweg in beslag genomen fuik.

De fuik was aan de randsloot aan de Gagelweg geplaatst.
Opsporingsambtenaren van Sportvisserij Midwest Nederland zij na een telefo­nische melding van de vereniging, direct ter plaatse gegaan en hebben het fuik kunnen ontdekken. Na het lichten van de fuik is de nog in leven zijnde gevangen vis uit het fuik gehaald en direct weer in het water terug gezet. Het fuik is in beslag genomen.

Er komen regelmatig meldingen over misstanden in onze viswateren binnen, dit was voor de vereniging het moment om Opsporings­ambtenaren van Sportvisserij Midwest Nederland in te schakelen.
Er rijden nu regelmatig Boa's in het gebied van Hsv Wilnis rond die o.a. bevoegd zijn om te verbaliseren. Ook komen dit najaar en van de winter onaangekondigde controle acties met verenigings­controleurs, Boa's van Sportvisserij Midwest Nederland, recreatie­schap en politie.

Mocht u misstanden in onze polder ontdekken, bel of mail dan meteen met Sportvisserij Midwest Nederland in Uitgeest. U kunt bij verdachte omstandigheden natuurlijk ook de politie bellen. .

“Tip”

Sla volgende telefoonummers op in uw telefoon:

Sportvisserij Midwest Nederland Uitgeest:

tel. 0251-318882 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.