logo

jeugdvissen

Wil je goed en veilig leren vissen, de leukste visplekjes ontdekken, nog beter leren hoe jij de vetste vissen aan de haak moet slaan of gewoon een ochtendje lekker de polder in om te vissen zonder je ouders? Kom dan met ons mee vissen!

De eerste 4 datums zijn gepland:

  • zaterdag 18 mei van 9.00 tot 12.00 uur
  • zaterdag 15 juni van 9.00 tot 12.00 uur
  • vrijdag 28 juni van 18.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag 13 juli van 9.00 tot 12.00 uur

We verzamelen op de hoek Dorpsstraat/Raadhuisstraat in Wilnis Dorp (bij de grote boom). Daarna zullen we op de fiets een leuke stek gaan zoeken.

Elke keer dat we gaan vissen zullen we ook een kleine competitie houden. De uitslagen worden gedurende het seizoen bijgehouden en aan het eind van het seizoen hebben we een echte kampioen. Voor de jongste kinderen gaat het om het aantal vissen dat zij vangen, voor de oudere jeugd gaat het om het formaat van de vis.

Natuurlijk gaan wij je helpen om je te leren hoe jij de beste vissen kunt vangen. Maar ook zullen we je leren hoe je met je spullen moet omgaan en hoe je met de vissen en de natuur om je heen om moet gaan. Verder gaan we vooral veel plezier maken!

Je kunt je eigen visspullen meenemen. Als je die (nog) niet hebt dan hebben wij ook genoeg te leen voor je!

Deelname is voor kids van 8 tot en met 13 jaar en de deelname is gratis, met als enige voorwaarden dat we je aanmelden voor een gratis jeugdvergunning of een Jeugd VISpas. Na aanmelding krijg je van ons een hengel cadeau.

Er zullen nog meer datums volgen en ook zullen wij nog leuke activiteiten gaan organiseren zoals Forelvissen.
Hou de website en Facebook in de gaten!

Meld je nu vrijblijvend aan en wij houden je op de hoogte van alle leuke dingen die we nog gaan doen.

Aanmelden kan bij:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Olof van Bolhuis (06-57338704) of Monique Hooijmaijers-Kooijman (06-45368343).