logo

Competitie 2019

De winter met de bijbehorende feestdagen staat voor de deur, tijd om de jeugdcompetitie van 2019 af te sluiten.
We kijken terug op een mooi seizoen, met een opkomst van gemiddeld 14 kinderen per keer tussen de 8 en 14 jaar oud. Een paar daarvan gaan al een aantal jaar gezellig mee, maar dit jaar ook veel nieuwe gezichten.

jeugdvissen

Wil je goed en veilig leren vissen, de leukste visplekjes ontdekken, nog beter leren hoe jij de vetste vissen aan de haak moet slaan of gewoon een ochtendje lekker de polder in om te vissen zonder je ouders? Kom dan met ons mee vissen!

Zoals al aan het begin van het seizoen gemeld is er een leuk evenement op zaterdag 23 juni. Wij zijn uitgenodigd door een aantal verenigingen en Sportvisserij Nederland om met een jeugdvisdag mee te doen.

de Berenkuil

Beste visvrienden,

Alweer een seizoen voorbij. Zo begin ik altijd als ik de uitnodiging voor het Forelvissen verstuur. Het is ook echt omgevlogen. Helaas matige vangsten dit jaar maar we hebben toch weer een hoop kunnen lachen en dat is ook erg belangrijk.!

De datum is zaterdag 24 oktober 2015, zoals in het schema gemeld. Zoals gebruikelijk verzamelen we bij de Willisstee tussen 06.45 en 07.00 uur.